Digitalt forbundsting 2021 og NSFS 75-årsjubileum

Forbundstinget for 2021 og NSFs 75-årsjubileum gjennomføres digitalt helgen 24.–25. april.

På grunn av koronaviruspandemien gjennomføres NSFs forbundsting digitalt i 2021, via møteverktøyet GoPlenum. Kretsledere, samt medlemmer av valgkomiteen, lovkomiteen og kontrollkomiteen har mottatt invitasjon til tinget, men en fordel med å gjennomføre tinget digitalt er at alle som ønsker det i år kan følge med direkte via streaming over nettet.

Lørdag 24. april fra klokken 09:00–12:00 er satt av til gjennomgang av sakene, mens selve tinget gjennomføres søndag 25. april fra klokken 09:00 til senest 15:00.

Mer informasjon om forbundstinget, livestreaming og tingdokumenter publiseres her på skyting.no når tinget nærmer seg.

I tillegg til forbundstinget blir det også en digital jubileumsfeiring i anledning av at Norges Skytterforbund feirer 75 år. Jubileumsfeiringen gjennomføres som en livestream lørdag 24. april med intervjuer, prisutdelinger, lansering av jubileumsbok og konkurranser med flotte premier for publikum. Mer informasjon om NSFs 75 årsjubileumfeiring blir publisert i ukene fremover.

For fullstendig innlegg på forbundets side, se link: Skyting.no – Digitalt forbundsting 2021 og NSFS 75-årsjubileum

Comments are closed.