Slik bruker du SkytterAdmin – Guide for skyttere

Lurer du på hvordan du bruker SkytterAdmin (også kalt SkytterAdmin 2.0) som skytter/utøver? I så fall har du kommet til riktig sted. Her på denne siden finner du mer informasjon om hvordan du bruker SkytterAdmin til blant annet å hente startkort, melde deg på stevner og finne resultater.

Kort forklart:

Du finner SkytterAdmin på app.skyting.no.

For å komme inn klikker du «Idrettens ID»-knappen  nede til venstre. Da kommer du til NIFs innloggingsside, der du bruker brukernavn og passord du har fra Idrettsforbundet Min Side (eller ev andre NIF-sider). Alternativt logger du deg på via Vipps-knappen, følg da instruksen som kommer opp på skjermen.

På åpningssiden av din SkytterAdmin finner du en oversikt over stevner du er påmeldt i, resultater fra stevner du har deltatt i og startkortet ditt, som du kan sjekke eller skrive ut. Under Resultater, klikk det aktuelle resultatet for å se fullstendig resultatliste fra stevnet.

Under «Min profil» i menyen til venstre finner du de personopplysningene som er registrert på deg og hvilke klubber du er registrert som medlem av.

For å finne informasjon om kommende stevner, velg «Terminliste» i menyen til venstre. For å gjøre det lettere å finne de stevnene du er interessert i klikk på «trekanten» til høyre. Da kan du begrense terminlista til for eksempel å omfatte stevner innenfor et tidsrom, i en eller flere kretser eller en bestemt gren eller øvelsesgruppe.

Om du vil vite mer om stevnet eller melde deg på, klikk stevnenavnet i terminlista. Da får du opp en side med detaljinformasjon om stevnet, og en lenke videre til påmelding, om arrangøren har åpnet for forhåndspåmelding.

For fullstendig innlegg på forbundets side, se link: Skyting.no – Slik bruker du SkytterAdmin – Skytter