Kjempeinnsats på dugnad

Dugnad 22.03.14

Lørdag 22.03.14 var det dugnad på Aronsløkka. Hele 27 mennesker møtte opp for å gjøre en innsats for klubben sin. Overalt var det folk som jobbet iherdig, og her er oversikt over hva som ble gjort:

Det ble lagt rør og strekt elektronikkabler i taket tur/retur mellom skive 10/11 og skap 1 og forsterker. Deler av kablene ligger også i bakken og vi måtte da spa et par grøfter.

Kontakter ble gått over og det ble satt opp skap for stikkontakter mellom skive 10 og 11, ved skive 1 og på veggen. Skivene ble støvsugd, kontaktflater og lys ble byttet, ledninger, glass og pinner ble byttet.

Det ble strekt vaiere fra reisverket for taket og mellom alle skivestålene, slik at disse tåler litt mer vær og vind. Det har jo hendt at stålene har ligget nede etter stormvær.

Alle skivene er satt ut, og det står nå 10 presskiver og 10 duellskiver klare til å bli beskutt. Skive 13 er reparert etter å ha vært satt bort en god stund. Vi er nå i den heldige situasjon å ha flere medlemmer med elektronikkbakgrunn, som kan sjekke anlegget når det er nødvendig. Gressmatta ble ryddet og rakt, materialer/kapp etter byggeperioden ble kastet. Nå er det ryddig og fint rundt veggene.

Skuddbarrieren foran standplass ble forsterket med 4 ekstra stolper, så nå er den snorrett.

Gummien på standplass ble tilpasset, forlenget og skrudd sammen. Vår ekspert i klubben med sveisepinnen, fikk sveist opp forsterkning av gulvet til kontoret, slik at vi nå kan igangsette bygging av bunkers.

Det er skrudd opp hyller og knagger på standplass, så det er lett å holde det ryddig når vi skyter.

Selv om det var grått og regnvær store deler av dugnadsdagen, har vi sjelden sett så mange positive og energiske mennesker som stod på til vi ble ferdige. I pausen hentet vi mer energi ved å spise pølser og brus, kaker og kaffe.

Vi har nå nådd et stort mål. SKIVENE STÅR NÅ UTE HELE TIDEN.

Vi takker alle som møtte opp denne dagen, sammen gjør vi klubben vår levende.

Wenche Solbakken, baneoppmann                       Jonny Skevik, baneansvarlig