Medlemsregistrering – Viktig info

Min-Idrett-logo

MEDLEMSREGISTRERING I NORGES IDRETTSFORBUND (NIF).

Vi forsøker å opprettholde et korrekt medlemsregister. Det sentrale medlemsregisteret i NSF er overført til Norges Idrettsforbunds medlemsregistrering, og der kan hver enkelt av oss få tilgang for oppdatering av egen profil.

Registrering i «Min Idrett» er viktig for å spare klubbene for et omfattende arbeide med vedlikehold av medlemsopplysninger. E-post addresse er viktig å få inn sånn at klubben kommer i kontakt med medlemmene. Ved flytting eller endring så husk på oss ved å gå inn her å endre opplysningene 🙂

Sett derfor av 2-3 minutter for å gjøre dette nå.

Gå til hjemmesiden til Min Idrett, https://minidrett.nif.no

Oppe til høyre vil du se “Ny bruker” og “Logg inn”. Har du registrert deg tidligere, kan du benytte Logg inn direkte. Hvis du har glemt brukernavn og passord, kan du trykke på denne, og velge om du vil ha kode for engangsinnlogging tilsendt på SMS eller mail.

Ny Bruker:

Dersom du ikke har vært innlogget på Min idrett tidligere, må du først registrere en ny bruker.

  • Klikk på linken Ny bruker øverst til høyre på siden (til venstre for grønn Logg inn knapp)
  • Skriv inn personalia.

Ved opprettelse gjøres det en automatisk sjekk mot folkeregister. Registrer mobilnummer fra en telefon du har tilgjengelig, slik at du kan sjekke engangskoden som sendes på SMS.

  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn ønsket brukernavn (minst 6 tegn).
  • Skriv inn ønsket passord to ganger (minst 8 tegn).
  • Klikk på Fortsett (grønn knapp).
  • Skriv inn engangspassord du nå har fått tilsendt på SMS.

Det gjøres nå en automatisk sjekk mot idrettens databaser med navn, e-postadresse, kjønn og fødselsår. Dersom det er registrert en person som matcher disse opplysningene fra før i idrettens databaser, vil du få opp mulighet til å velge å knytte din nye bruker opp til denne personen, slik at din nye bruker får med seg eventuelle registrerte klubbmedlemskap og andre funksjoner, lisenser, kurs og kompetanse osv. Finner du deg selv flere ganger i listen (noe som kan forekomme dersom du for eksempel har vært aktiv i flere idretter, og klubbene har registrert hver sin person i sine medlemsarkiv), kan du ta kontakt med idrettens support for å få slått sammen duplikatene, og samle all informasjon på en bruker.

Rediger profil

På Min profil finner du lenken til Rediger profil. Har du flyttet, endret navn, mailadresse eller telefonnummer kan du oppdatere denne informasjonen her. Opplysningene vil da oppdateres automatisk i klubbens medlemsregister.

Medlemsskap

Her skal du være knyttet opp mot Aron Skytterklubb Drammen.
Hvis ikke så søk gjerne opp for så å legge til.

Klubben takker på forhånd 🙂