Vestre Bærum SSL inviterer til Landsstevnet for rekrutter – 22 august 2015

Landskytterstevnet for rekrutter 2015
Vestre Bærum SSL inviterer til Landsstevnet for rekrutter – 50m 30 skudd liggende!

Stevnet arrangeres på Jordbru 22. august 2015 på Jordbru. Landsstevnet inngår i jubileumsarrangementet “Jordbrutreffen” som går over flere dager med flere stevner for hele familien. Landsstevnet er et arrangement for både ferske skyttere og mer erfarne skyttere, og med tilpasninger i reglementet slik at det kan skytes både med og uten støtte, og med eller uten rem. Det er også mulig å delta med sauer cal. 22LR og skiskyttergevær.

Påmeldingsfrist er 2. august 2015! Dette må dere ikke gå glipp av!

For mer informasjon og påmelding: http://skytter.forbundetonline.no/nyheter/Sider/landsstevnet50m.aspx

Se skjema nedenfor for informasjon og påmelding