Funksjonærer til feltstevne – 9. juni 2024

Vi nærmer oss raskt til feltstevne. Aron Skytterklubb står som hovedarrangør for stevnet i samarbeid med Hokksund Pistoilklubb. I den sammenheng er det et behov for funksjonærer til bemanning av standplasser. Dette vil være en fin mulighet også for nybegynnere/rekrutter til å lære om feltskyting og kjenne på stevneopplevelsen.

Dugnad

Det er alltid noe slitasje på feltløypa. Det vil derfor arrangeres dugnad på ettermiddagen 4.juni og på ettermiddagen torsdag 6.juni.

Funksjonærer

Det er behov mannskap til lapping av skiver, men det er også stort behov for dommere/standplassledere.

Funksjonærskyting

De som bidrar til dette stevne, enten på dugnadsdagene eller på selve stevnedagen, kan få skyte gratis lørdag 8.juni. For de av dere som ikke har eget våpen vil klubben sørge for å ha klubbvåpen tilgjengelig 

Bevertning:

Stevnedagen får funksjonærene enkel lunsj og en brus hver.  Siste laget går ut kl. 16.00 så det lønner seg å ha med litt mat og drikke selv også – dagen blir lang. Det er mulighet for å få kjøpt mat og drikke i kafeen til funksjonærpriser lørdag. Lørdag er det også gratis kake og kaffe.

Påmelding:

Det er ønskelig om du melder deg på via linken: Funksjonærer til feltstevne 9. juni 2024

Ved spørsmål kan Feltoppmann Tor Kristiansen kontaktes på feltoppmann@aronsk.no eller 91650332

Kart til området:

Oppmøte er på Hokksund Pistolklubb sin bane.

Vi håper at så mange som mulig kan hjelpe til på feltstevne den helgen.

Tor Michael Kristiansen 
Feltoppmann
feltoppmann@aronsk.no