Mini-dugnad – 14. juni 2023

Vi kjører igang en mini-dugnad på Aronsløkka 14. juni 2023 fra 18:00 og trenger derfor litt hjelp. Dette for å klargjøre for riflestevne vi skal ha 24. juni på 50 metern. Beklagerom noen syns det er kort varsel men sånt skjer avogtil.

Jobben med å pusset stålet dom vi skal fortsette med her ble påbegynt 6. juni. Det ble brukt vinkelsliper som var beste verktøyet for formålet. Klubben skaffer pusseskiver til dette (12,5cm skive).

Oppgaver som er tenkt å få gjort er følgende:

  • Pusse/slipe av malingen på stålet som skal stå på 50 metern.
  • Starte med å grunne/male stålet på 50 meter
  • Samle sammen eventuelt skrot som ligger på skytebanen.

Klubben håper på hjelp med disse få punktene. Så fort stålet er pusset skal dem males innen kort tid. Er det noen som kan hjelper til settes det pris på. Ta med egnet pussemaskiner som kan benyttes til dette, om du har flere så ta dem med. Mulig noen som kommer å hjelper til trenger å låne. Dessverre har ikke klubben pussemaskiner. Husk verneutstyr.

Om noen har sandblåsing utstyr for dette formålet så gi beskjed.

Ellers er første skudd er allerede anvist på 50 metern i helgen. Når alt er ferdig skal klubben ha tilbud for våre medlemmer å skyte på 25 og 50 meter samtidig. Første riflestevne er satt til 24/6. Så håper derfor for hjelp fra dere som medlemmer.

Om du har lyst til å hjelpe til så si ifra til undertegnede via følgende link: Mini-dugnad – 14. juni 2023 på Aronsløkka

Vi skal nok se om vi får satt igang grillen så vi går noe å spise under dugnaden.

Til dere med adgangskort i klubben:
For de av dere med eget adgangskort i klubben, det er ett dugnadskrav for inneha dette kortet. Totalt er det tre dugnader man hjelper klubben I året for å slippe å betale nytt depositum. Dette er opplyst skriftlig ved utlevering på skjema som man signerte. Så her er det gylden mulighet for å få godskrevet en av dem.

Takker på forhånd for all hjelp fra dere som hjelper til denne dagen.

Mikkel Bast
Baneansvarlig