Mini-dugnad – 6. juni 2023

Vi kjører igang en mini-dugnad på Aronsløkka 6. juni 2023 fra 18:00 og trenger derfor litt hjelp. Dette for å klargjøre for riflestevne vi skal ha 24. juni på 50 metern. Beklager kort varsel men sånt skjer avogtil.

Oppgaver som er tenkt å få gjort er følgende:

  • Pusse/slipe av malingen på stålet som skal stå på 50 metern.
  • Spyle terassen med eentuelt høytrykksspyler om noen har.
  • Samle sammen eventuelt skrot som ligger på skytebanen.

Klubben håper på hjelp med disse få punktene. Så fort stålet er pusset skal dem males innen kort tid. Er det noen som kan hjelper til settes det pris på. Ta med egnet pussemaskiner som kan benyttes til dette, om du har flere så ta dem med. Mulig noen som kommer å hjelper til trenger å låne. Dessverre har ikke klubben pussemaskiner. Husk verneutstyr.

Om noen har sandblåsing utstyr for dette formålet så gi beskjed.

Ellers er første skudd er allerede anvist på 50 metern i helgen. Når alt er ferdig skal klubben ha tilbud for våre medlemmer å skyte på 25 og 50 meter samtidig. Første riflestevne er satt til 24/6. Så håper derfor for hjelp fra dere som medlemmer.

Om du har lyst til å hjelpe til så si ifra til undertegnede via følgende link: Mini-dugnad – 6. juni 2023 på Aronsløkka

Takker på forhånd for all hjelp.

Mikkel Bast
Baneansvarlig