Interesse for dommer kurs? Svar snarest

Klubben ser alltid etter kurs for våre medlemmer, dette for å bygge opp kompentanse. Det kan være fra å være dommer til trener (se på bilde nedenfor for muligheter). Klubbe ser denne gangen på muligheten sammen med kretsen om å få satt opp dommerkurs nasjonal og eventuelt oppgradering med elektronikk etterpå.

Dette gjelder ikke oppdatering kurs for eksisterende dommere.

For du som er interessert i dommer kurs:

For dere som ønsker kurs for å være dommer er god lærdom for seg sjøl i første omgang samt å hjelpe klubben når man har mulighet da vi trenger alltid dommere på stevnene våre.

Forskjellen mellom nasjonal og felt dommer:

Det er da to dommerkurs som er startgropen. Det er nasjonal og felt. Forskjellen mellom disse er at med nasjonal kan du være dommer på bane og felt stevner mens med felt kan du være dommer kun på felt stevner. Du kan per idag ikke oppgradere kurs med ett par timer om man har tatt felt i starten for å dømme bane, da må du ta hele nasjonal kurset på nytt.

Som Nasjonal dommer kan du oppgradere deg sjøl med kompetansen for å dømme elektronikk.

Vi som klubb anbefaler våre medlemmer om å ta “Dommer Nasjonal” for vår egen klubb og det er derfor vi ser etter dette i denne omgangen. Dette grunnet vi har mye stevner på bane samt felt. Håper de fleste også oppgradere med “elektronikk” når man har tatt nasjonal.

For å melde interesse:

Dato for eventuelt kurs er ikke satt. Bruk skjema nedenfor for påmelding og du vil bli informert når eventuelt kurset er. Det eneste vi vet at det er en helg.

Skjema for påmelding: Interesse for dommer kurs

Om du har spørsmål om kursene så ta gjerne kontakt med Mikkel Bast, kurs@aronsk.no

Styret