Foreløpig resultater fra feltstevne «vårfelten» – 24. april 2022

Foreløplig resultater ligger i linken nedenfor:

Om feil oppdages så send oss en e-post resultat@aronsk.no med emne «resultat» med eventuelt hva som er feil etc. så ser vi på fortløpende før det sendes inn til forbundet.

Bilder/videoer:

Det er nok flere som har tatt bilder ute i feltløypa. Om mulig ønsker vi disse tilsendt så dem kan legges ut på vår hjemmeside for en stemningsrapport. Disse sendes til samme e-post adresse som nevnt ovenfor men merk det med emne «bilder». Takker på forhånd for det vi mottar.

Artig fakta for dem som er interessert:

Totalt ble det 547startere totalt. Disse var fordelt på 198 individuelle skyttere som representerte 37 forskjellige klubber.

Nyttig info:

Under stevne ble det ellers avdekket flere som står registrert med feil klubb som man representerer på konkuranser. Anbefaler derfor folk sjekker opp dette snarest mulig i SkytterAdmin 2.0. Ellers var det flere nye skyttere som ikke hadde noen klasser registrert, ta kontakt med klassefører i klubben for å rette dette opp. Se link for hvordan dette gjøres med mer:

Vi håper dere ellers har hatt en god tur i feltløypa. Vi som arrangør har hatt det trivelig å hatt dere på besøk.

Velkommen igjen 🙂