Interesse for trener-/dommer kurs? Svar snarest

For du som er interssert i trener 1 kurs:

Klubben har fått informasjon om mulig trener 1 kurs for oss i helgene 2 & 3 april samt 23 & 24 april. Om du er interessert i kurs og ikke har meldt din interesse så gjør det snarest mulig siden klubben må svare kretsen inne få dager. Siden kurset er delt i praksis og teori ser vi for oss å benytte banen vår samt Aronsløkka skole for teori om det går. Det er antydet ca 500,- for kurset i egenandel så ikke store kostnaden. Mer info kommer for dere som melder deres interesse når det foreligger.

Skjema for påmelding: Interesse for trener-/dommer kurs

Om du er interessert i dommerkurs:

Det vil ellers bli satt opp kurs for dem som ønsker kurs som dommer, om det er av interesse så bruk linken ovenfor for påmelding. For disse kursene er påmeldingen kun en forespørsel så ikke noe er binnende. Klubben vil informere kretsen om hvor mange som er interessert i de forskjellige kursene.

Flere av klubbens medlemmer tar kursen for sin egen del men samtidig være med på å hjelpen klubben ved sikkerhetskurs eller stevner.

Om du har spørmål om kursene så ta gjerne kontakt med Mikkel Bast, kurs@aronsk.no

Styret