Invitasjon til Standard stevne – 18. August 2020

Tirsdag 18. August inviteres det til Standard stevne på Aronsløkka. Det er muligheter for 2 starter og første lag ut klokken 18.00. For klubbens medlemmer ta kontakt med baneoppmann for eventuell funksjonær lag fra klokken 16.00 og 17.00

Forhåndspåmelding via Min Idrett, kan også gjøres til baneoppmann@aronsk.no. Påmelding også ved oppmøte stevnedagen hvis det er ledige plasser igjen. Betaling med kort er absolutt å foretrekke for å hinde smitte for alle.

På grunn av økende smitte av Corona i samfunnet vil det kun være maks 10 skyttere pr. lag. Husk å ta med antibac for din egen helse.

For de av der som ikke får vært hos oss kan følge med på skytingen mens stevne går ved å gå inn på live.kongsberg-ts.no.

Med vennlig hilsen
Erik Sveum
Baneoppmann – Aron Skytterklubb, Drammen