Reminder: funksjonærer til feltstevne 30. april 2023

Hei alle glade skyttere i Aron!

Søndag 30.04.2023 skal Hokksund PK arrangere årets første feltstevne på Myhrespiten skyteanlegg i sammarbeid med oss.

OBS! Flere funksjonærer!! OBS!

I den forbindelse trenger vi en del funksjonærer ute i feltløypa. Dette er en veldig fin anledning for nye og gamle medlemmer å lære/friske opp kunnskaper om feltskyting, opptreden på standplass, regler og dømming mm.

Vi trenger hjelp av funksjonærer til lapping av skiver og standplassledere. Dere kan melde dere til feltoppmann Tor Kristiansen:

Funksjonærskyting:

Funksjonærskytingen er for de som hjelper til, og den vil som vanlig foregå dagen før, det vil si lørdag 29. april 2023 fra 08:00. Alle våre funksjonærer skyter gratis. Oppmøte stevnedagen seinest 08:15 hvor det avholdes informasjons møte for alle funksjonærene kl 08.30 på 25 meteren.

Med vennlig hilsen

Tor Kristiansen
Feltoppmann