Lørdags treninger på Aronsløkka

Det hele startet som ett prosjekt av undertegnede, hvorav få satt i gang trening etter lenger pause. Hvorav det ble satt en tid som er lørdager fra 12:00 – 15:00. Da mulig noen trenge motivasjon for å komme i gang, er håpet at flere medlemmer blir med.

Første trening som ble satt opp den 11 februar viste seg å være en suksess, for det møtte opp totalt 11 stykker på banen.

Tanken bak treningene på lørdagene er selvfølgelig å trene, men også å få opp det sosiale miljøet på i klubben på Aronsløkka. Alle som er medlem i klubben skal kunne delta. Er dette av interesse? Trykk på lenken nedenfor og opprett en profil i Spond, du vil da bli meldt inn i en gruppe som klubben kaller disiplin.

Spond – Aron Skytterklubb – Baneskyttere (gruppe kode: IGLUU)

Når man er med i sponden vil alle få innkallinger, det vil være opp til den enkelte å delta eller ikke og man vil i tillegg se hele tiden hvem som deltar. Om det blir fullt på treningene og alle standplasser er opptatte så løser vi dette på en eller annen måte. Klubbhuset vil uansett være åpent for sosial samling.

Hva er Spond?

Spond er et program/app for å organisere innkallinger til klubben. Dette har vi brukt lang tid i klubben for å kalle inn nybegynnere, funksjonærer, åpen dag etc. Samtlige brukere i klubben har vært fornøyd med programmet/appen da det er enkelt å gi beskjeder om man deltar eller ikke.

Alle har mulighet for å skrive egne innlegg som kan være av interesse for andre. Om noen skal på stevne andre steder, så lag gjerne ett arrangement så andre kan bli med.

Husk å være høvisk i eventuelt innlegg/kommentarer.

Vi ses på banen!

Med vennlig hilsen
Mikkel Bast