Foreløpig resultater fra feltstevne “Aron Sommerfelten” – 9. juni 2024

Foreløpig resultater ligger i linken nedenfor:

Om feil oppdages så send oss en e-post resultat@aronsk.no med emne “resultat” med eventuelt hva som er feil etc. så ser vi på fortløpende før det sendes inn til forbundet 12. juni. Eget innlegg med endelig resultater legges ut etter innsendelse, muligens med noen bilder etc. som ble tatt under stevne av oss og dere skyttere.

Bilder/videoer:

Det er nok flere som har tatt bilder ute i feltløypa. Om mulig ønsker vi disse tilsendt så dem kan legges ut på vår hjemmeside for en stemningsrapport. Disse sendes til samme e-post adresse som nevnt ovenfor men merk det med emne “bilder”. Takker på forhånd for det vi mottar.

Vi håper dere ellers har hatt en god tur i feltløypa. Vi som arrangør og Hokksund PK som medarrangør har hatt det trivelig med å hatt dere på besøk på feltstevne.

Velkommen igjen 🙂