Vakter på banene – høsten 2024

Det er organisert trening på banen mandager og onsdager fra 18:00 – 21:00 med utleie av våpen og salg av ammo. Dette er et svært viktig tiltak for at våre medlemmer skal ha ha ett aktivt og sosialt miljø i klubben. Våre nye skyttere vil med dette ha ett sted å møte erfarne skyttere for erfarings utveksling etc. etter endt kurs.

For at dette skal fungere, MÅ vi ha nok personer som kan ta på seg vakter i løpet av sesongen. Hvis du har mulighet til å ta noen vakter etter ferien, vil vi være svært takknemlige for dette.

Meld deg på her: Dugnadsvakter for Aron Skytterklubb eller kontakt sportslig leder Erik Sveum.

Styret minner om at alle som har elektronisk adgangskortet til banen er forpliktet til å gjøre en dugnadsinnsats hvis man ikke vil betale årsavgift for adgangskortet. Kravet er 3 vakter/dugnader på våre egne baner i løpet av sesongen. Styret håper at så mange melder seg til vakter nå at dette løser seg uten videre. I motsatt fall må styret sette opp alle som ikke har utført dugnad i år på vakter, og så må man bytte innbyrdes.

Dette er en nødløsning vi helst ikke vil ty til, så vær så snill: MELD DEG TIL VAKT NÅ

Styret