Dugnad: Snømåking av tak på Aronsløkka – 24. februar 2018

Siden det har kommet så mye snø samt at vi er så heldige å ha snøkanoner som nærmeste nabo må takene på Aronsløkka måkes. Skivetaket på 25 meter ble gjort på mandagen 19. februar. Så det som gjenstår å måke er standplasshuset og klubbhuset vårt. Håper at flere kan hjelpe til, jo flere vi er jo fortere går det. Vi kan nesten ikke utsette det noe mer da det begynner å bli tungt for takene. Måking av skivetaket var nok i siste liten som man merket, når snøen ble fjernet sluttet treverket å gi fra seg lyder.

Dugnaden starter: 24. februar 2018 klokken 12:00

Vi har en stige samt to måker så ta med egne måker og eventuelt stige som kan komme til nytte om mulig.
Det blir kaffe og noe å bite i for de av dere som kommer.

Vi takker på forhånd for all hjelp av dere som kommer.

Mikkel Bast
Baneansvarlig

Leave a Comment