Skytternytt: Innlegg fra ungdoms samlingen 27. november 2016

Som nevnt før ble en av våre ungdommer intervjuet på ungdoms samlingen. Nedenfor er utdraget fra intervjuet til Lili, for mer info se link: Skyting.no → Traff blink med pistolsamling
Ikke dårlig etter å ha startet med skyting i oktober og allerede nå havne i skytternytt. For dere andre som ikke var med, ikke bli lei dere. Dette skal vi være med på flere ganger da dette var noe som falt i smak hos vår deltagere. Tidligere innlegg på våre sider fra samlingen: AronSK → Ungdoms samling 27. november 2016

 

Lili Madeleine Holmen Hansen (14)
Mellom pizzabitene rekker vi også å ta en prat med 14 år gamle Lili Madeleine Holmen Hansen fra Drammensklubben Aron SK.
14-åringen ble ikke lokket på trening av venner, men ønsket å begynne helt av seg selv.
Jeg har egentlig alltid ønsket å begynne med skyting. Jeg har derfor mast en del på mamma og pappa om å få begynne. Så en dag tidligere i høst tok mamma med meg på en kjøretur. Jeg lurte veldig på hvor vi skulle, og så viste deg seg at en arbeidskollega av mamma, som også drev med skyting, hadde ordnet så jeg kunne få prøve. Og det var kjempegøy!

Men Lili Madeleine er ei travel jente.
– Jeg har ennå ikke vært med på konkurranse, Jeg skulle det for et par uker siden, men rakk det ikke. Det er fordi jeg også driver med turning, og det tar en del tid. Men nå vurderer jeg å slutte på turn, og bare satse på skyting.

Hun har også planen klar for hva hun skal bli når hun blir stor.
Etter ungdomsskolen skal jeg gå på elektrolinja ved Åssiden videregående. Så skal jeg utdanne meg til elektriker, og deretter spesialisere meg innen automasjon. Og etter det skal jeg jobbe i to for så å bli med Leger Uten Grenser.

14 år, og planen klar for mange år frem i tid. Det kaller vi å være målbevisst!
For øvrig legger Lili Madeleine til at det å bli elektriker ikke er helt tilfeldig.
Jeg ser veldig opp til broren min. Han er nemlig elektriker, og det vil jeg også bli, avslutter jenta fra Drammen.

 

 

Legg igjen en kommentar