Oppsumering etter NM bane 2015

Premieutdeling 2

Til sammen 12 skyttere fra Aron skytterklubb satte kursen nordover til Trøndelag og Jonsvannet skytesenter i Trondheim for å delta i NM på bane 4. – 11. Juli. Det skulle konkurreres i 7 grener. Vi reiste fra knallvarme i Drammen, sommer på sitt beste, men Trøndelag er Trøndelag, det ble fort ganske kjølig, jeg observerte mange skyttere med håndvarmere i lomma og godt med klær.

Våre skyttere gjorde en super innsats, det resulterte i 15 individuelle medaljer (8 gull, 3 sølv, 4 bronse) og 12 lagmedaljer (7 gull, 4 sølv, 1 bronse). For en klubb og for en innsats, vi er virkelig stolte.

Klubben vår ble også den mestvinnende klubben på bane.

De som reiste hjem med lagmedaljer var: Christoffer Robin Hovd, Eirik Sjemmedal Ekeberg, Erik Sveum, Gunn Heidi Sønsterud Haugen, Lasse Hovd, Mikkel Bast, Målfrid Vannebo, Peter Hirth, Rune Hammer og Wenche Solbakken.

Individuelle medaljer: Christoffer Robin Hovd, Erik Sveum, Gunn Heidi Sønsterud Haugen, Lasse Hovd, Peter Hirth og Rune Hammer.

Gratulerer til alle sammen.

Og ikke nok med det, det ble også satt flere norske rekorder av noen av skytterne.

Hver eneste dag var det skyttere fra Aron på pallen både individuelt og lag, det ble bare byttet litt på personene. Men det må nevnes at vår juniorskytter Christoffer Robin var på pallen hver eneste dag, han tok likegodt 6 gull og 1 sølv, og han var med på 5 lagmedaljer, fabelaktig skyting. Og han fikk også utdelt forsvarets verneidrettsmedalje for sin meget gode skyting.

Tusen takk til hele gjengen for flott innsats, hyggelig samvær og gode samtaler. Klubben vår har mye å være stolte av.

Neste sommer arrangeres NM på Ørlandet, da blir det bane, felt og spesialfelt samlet, regner med at vi blir en stor gjeng som reiser dit. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Wenche Solbakken
Baneoppmann