Mobilretur-avtale med Telenor – Vær med å bidra til godt miljø.

Brukt mobil, nye muligheter

Aron Skytterklubb vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad. Syv av ti nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen – det utgjør over 10 millioner brukte telefoner.

30 kroner per innsamlede mobiltelefon
Telenor gir Aron Skytterklubb 30 kroner per innsamlede mobiltelefon. På landsbasis utgjør dette 300 millioner kroner i potensielle inntekter for grasroten i norsk idrett. Dette er vel anvendte penger som kommer alle i klubben tilgode i vidre satsning for sporten.

Innsamling
Ta gjerne kontakt så vi å eventuelt få til en gjeng som går rundt i nabolaget eller ligende for å samle inn. Matriell for innsamling har vi så bare å si ifra. Steder som er anbefalt for innsamling er faktisk på jobben eller skoler, spør deres kollegaer/med studenter om dem vil donere gamle telefoner som ikke funker eller lign til en god sak.

Hvor kan du levere dine gamle mobiltelefoner?
Aron Skytterklubb ønsker naturligvis å ta i mot flest mulig mobiltelefoner før fredag 25. september 2015. Motatte mobil telefoner blir sendt inn innen 1 oktober da dette er siste frist for innsendelse. Alle er derfor hjertelig velkommen til å levere dem inn på følgende steder:

  • Klubbhuset.
  • Drammenshallen.
  • Trenere samt styret.

Husk å vær ute i god tid for innlevering av eventuelle telefoner.

Et løft for miljøet
Ved å gi din gamle mobiltelefon som du ikke lenger har bruk for er du med på å gjøre et løft for miljøet. Mer enn 90% av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes, og mange av metallene kan gjenbrukes.

Returordningen er også med på å gi nye muligheter for andre. Alle mobiltelefoner som samles inn håndteres forsvarlig og sikkert av Telenors returpartnere, og all gjenværende informasjon på telefonen blir slettet. Den brukte mobilen blir enten reparert eller klargjort for videresalg i et velfungerende bruktmarked i Asia eller Afrika.

PS: SIM-kort skal helst fjernes før mobilen leveres inn.

Håper alle kan bidra til litt hjelp rundt dette.

Link til innlegge hos NIF sine sider:
Idrettsforbundet inngår ny Mobilretur-avtale med Telenor

Innlegg ifra miljøambassadør Kjetil Jansrud :

Mobilretur – vinn-vinn for miljøet og idretten
Ingen moro på ski uten snø

Styret takker for all hjelp på forhånd.

Kontakt person for innsamlingen:

Mikkel Bast
Baneansvarlig & trener
mikkel@aronsk.no
90288288