Resultater fra vårt uhøytidelige 50m salongrifle stevnet – 4.11.2023

Resultater ligger i linken nedenfor:

Totalt ble det 21 startere på vårt første uapproberte salongrifle stevne.

Det ble satt opp 4 forskjellige våpengrener hvorav lik skyte stilling for samtlige. Skyte stillingen var 2×30 skudd hvorav første delen var knestående og siste delen var liggende med støtte (tofot eller lignende). Ellers ingen bruk av klær med støtte (skinn dress). Det ga noen utfordringer for flere av deltagerne da knestående ikke er en godt brukt stilling for enkelte av pistolskytterene som var med 🙂

Uansett så var humøret på topp og vi måtte sette opp flere stevner fremover fikk vi som tilbakemelding. Så neste stevne er allerede satt opp 18. november hvor det skytes 60 skudd liggende og 60 skudd sittende hver for seg. Mer info og påmelding kommer som eget innlegg her på hjemmesiden

Vi ses 🙂