Invitasjon til deltagelse i Norma Ungomdscup 2023-2024

Klubben vil gjerne at våre unge medlemmer deltar på dette og setter derfor av ressurser for dette. For dem som ønsker å melde seg på må gi snarlig beskjed innen 23. oktober via skjema: Påmelding til Norma Ungdomscup 2023-2024 (Foresatte må melde på personer under 18 år)

HVA ER NORMA UNGDOMSCUP?
Dette er en cup som skytes på klubbens hjemmebane, mens resultatene registreres på nett slik at skyttere fra hele landet kan følge med på hvordan de ligger an. Dette er en morsom cup som er enkel å arrangere!

HVEM ER CUPEN FOR?
Ungdom fra 11-20 år. Det vil si fra klasse U12 til og med junior. Vinteren 2023-2024 vil cupen være for luftpistol og luftrifle.

HVORDAN ARRANGERER VI DET?
Cupen består av 5 hvor de 3 beste rundene vil telle i rangeringen. Klubben kan arrangere runden på en vanlig treningskveld eller skyte resultatet i en konkurranse. Men alle deltakerne fra klubben må velge samme trening/konkurranse som skyting om cupresultat.

PREMIERING

Alle skyttere som deltar i klasse U12 mottar deltakerpremie
Gull, sølv og bronse til alle klassevinnerne. Premier til en verdi av kr 10 000,- fra Norma!

2 heldige klubber (med minst 3 rangerte deltakere i cupen) vil bli trukket som vinnere av en uttrekningspremie. Tidligere har premien vært en Scatt Basic (verdi 7 500kr). Disse har vist seg å være utfordrende å få tak i fra produsent, vi vil derfor komme tilbake til hva uttrekningspremien vil være denne sesongen.

Mer info om Norma Ungdomscup’en: Norma Ungdomscup 2023 – Skyting.no

Anbefaler de unge å være med på denne muligheten.