Hurtigstevne 2. pinsedag

1

Vi var en gjeng på 7 stykker som tok mote til oss og stilte opp for å holde stevne 2 pinse dag i regi av Aron Skytterklubb. Hurtig fin, grov, militær, revolver, spesial pistol og spesial revolver sto på programmet. Vi var selvfølgelig kjempe spent siden dette er nytt for fleste av oss som gjorde dette mulig samt oppmøte med tanke på dagen det var og at det var ettarapprobert kort tid i forveien. Oppmøte var bra med tanke på at det var denne dagen  samt knall vær og termometret gikk over 27 grader og strålende vær. Vi fikk gjennomført totalt 129 startere og alle som kom dro igjen blide og fornøyde. Folk fikk skutt det dem skulle og tilbudet på kaffe, pølser og mineralvann var tilstede.

Mikkel Bast som stevneleder vil med dette takke funksjonærene Bengt Andrè Brown Holm, Jan Andrè Kinnerud, Joachim Ellefsen, Jonny Skevik, Tor Kristiansen og Petter Berg for en kjempe bra innsats for at dette kunne gå så smertefritt som det gikk mulig.

Tilbakemeldingen vi fikk var at det var kjempe bra gjennomført med tanke på at alt gikk som det skulle. Støtte apparat som skal være på et stevne var i klubbhuset. Støtte apparate er påmelding, resultat føring, kiosken og live visningen av skuddverdiene som er å nevne. Så med dette forstår vi at dette ikke er siste gang vi skal få i gang noe sånt igjen, vi ses snart igjen.

For resultatene klikk på linken, 1407132 – Hurtig FGMRSPSR 09.06.2014