Kjenner du en person, klubb eller arrangør som fortjener en utmerkelse for sitt arbeid?

Under Forbundstinget 2021 vil det bli delt ut fem utmerkelser: Årets Skyttersjel 2020, Årets Arrangør 2020, Årets Klubb 2020, Årets Gjennombrudd 2020 og Årets Utøver 2020.

De tre første utmerkelsene – Årets skyttersjel, arrangør og klubb – kan du selv nominere frem!

Kriteriene for disse utmerkelsene er som følger:

Årets Skyttersjel 2020:
Kjenner du noen i klubben din som lever og ånder for sportsskyting og skyttersporten og som fortjener en utmerkelse? Årets skyttersjel kan være en entusiastisk klubbleder, en flink kasserer, en ivrig vaffelsteker, en flink trener eller andre som står på og gjør en innsats for medlemmene i klubben!

Årets Arrangør 2020:
Rundt 4000 av NSF sine medlemmer skyter åpne stevner og mesterskap. Hvor har du trivdes best? Hvilken arrangør har gjort litt mer enn de andre for at deltagerne skal trives både på og utenfor banen? Godt skyteteknisk arrangement, god resultatservice, hadde speakertjeneste, osv. osv.

Årets Klubb 2020:
Klubbene er basis for alle våre medlemmer og det er her aktiviteten reelt skjer. NSF har ca 520 klubber med svært ulikt ambisjonsnivå. Noen er svært aktive, noen har minimal aktivitet, og noen har «begynt å røre på seg» fordi noen tar tak. Hvilken klubb er «Årets Klubb 2018»? Arrangerer gode treninger, har gode instruktører, har litt kaffe og vafler når det er trening, arrangerer både interne og eksterne stevner, jobber med rekruttering, osv osv.

Det blir nedsatt en uavhengig jury som til slutt velger hvem som blir årets vinnere. Juryen får seg forelagt 5 nominasjoner per hver av de tre prisene.

Frist for å sende inn nominasjoner er søndag 28. februar 2021

Comments are closed.