Nytt medlems system – Rubic Medlem

Klubben har gått over til nytt medlems system da det gamle ble lagt ned 1.1.2021. Det nye systemet heter Rubic Medlem (https://app.rubic.no/).

I disse dager blir det sendt ut e-post/SMS hvor dere skal bekrefte medlemskap. Bare trykk på linken og gjør det som står. Dere er selvfølgelig medlem, men nye systemet vil ha dette bekreftet da det er krav fra Norges Idrettsforbund.

Innen kort tid blir det sendt ut en melding fra Rubic en aktiveringslink hvor du vil få muligheten for å sette egendefinert brukernavn og passord. Denne kan komme på e-post/SMS. Eksempel på SMS nedenfor:

For de av dere som ikke har registrert e-post adresse må få lagt inn dette da dette er sterkt anbefalt. Klubben bruker denne til å videreformidle viktig informasjon til deg som medlem, som f. eks årsmøte innkalling etc.

Viktig å sette seg inn i systemet da det er her dine opplysninger ligger. Husk å sjekke opplysningen og eventuelt oppdatere om det er endringer. Det er viktig for klubben å ha ett oppdatert medlemsregister til enhver tid.

For mer hjelpeinfo, se link: https://rubic.zendesk.com/hc/no/categories/115000353634-Rubic-Brukere

Medlemskontingenten for 2021 blir mest trolig sendt ut i løpet av neste uke, for informasjon rundt dette er det greit å lese det som står i følgende link: https://rubic.zendesk.com/hc/no/articles/360000614014-Lagre-betalingskort-for-raskere-betaling

Om dere har spørsmål så ta kontakt via medlemsadmin@aronsk.no

Med vennlig hilsen

Styret

Comments are closed.