Resultater fra approbert stevne i samtlige hurtig øvelser på bane – 13. mai 2017

Aron SK - StevneDa var hurtig stevne i samtlige øvelser med stevne nr. 1707036 den 13. mai 2017 gjennomført. Totalt ble det gjennomført 97 startere. Sola var dessverre ikke helt tilstede men ut ifra resultatene så det ut som været var bra til å skyte i allikevel.

Resultatene ifra approbert stevne med nr. 1707036 er tilgjengelig på forbundets sider ResultatAdmin – Skyting.no samt på klubbens hjemmeside under Stevner Resultater → Pistol. Se ellers direkte linken nedenfor:

Vi må ellers gratulerer følgende skyttere i med edelt KM metall i hurtig spesial revolver som ble gjennomført hos oss:

Gull – Kjetil bromark
Sølv – Tom Cato Karlsen
Bronse – Mikkel Bast

Neste stevne(r) er allerede hos oss i morgen og da er det ikke kun ett stevne men totalt fire stevne av forskjellige type, det er følgende:
  • Standard
  • VM fin
  • Nais
  • Silhuett (KM)
Dette var første stevne med live visning (link: Live visning – Aronsløkka) ut på nette og det funket, fikk mye positive tilbakemeldinger og det er artig. Skjermbilde fra dette nedenfor:
Ellers er det alltid live visning i klubbhuset for ventende skyttere liker, vi har derfor utvidet løsningen litt mer der med live resultater fortløpende etter gjennomført lag hos oss. Forfriskninger og noe bite i er ellers å få kjøpt fra kiosken på de fleste stevne vi holder.

For andre stevner vi arrangerer, se følgende liste for mer info: Terminliste – Aron Skytterklubb, DrammenVi takker ellers så mye for oppmøte fra samtlige klubber.

Vi ses igjen 🙂

Legg igjen en kommentar