Ungdoms samling 27. november 2016

Ungdoms samling 27.11.2016 - 16

 

Det ble arrangert ungdoms samling på Kolsås 27 november i regi av forbundet. Vi var totalt 7 stykker som dro, deltakere og trenere. Innsatsen var på topp og humøret kunne man ikke tvile på var på topp. Dem som var med av våre ungdommer var Anders Carlsen, Lili Madeleine Holm Hansen, Marius Tonheim og Magnus Renaa Kjørseng. Fra oss trenere var det Mikkel Bast, Morten Eriksen og Vidar Skai.

Dem fikk flere oppgaver med tanke på skyteteknikk å lære seg samt en konkuranse som var høylydt som man ser på film klippene. Men sånn blir det når 18 juniorer er samlet ett sted og får lov å bråke så mye dem vil på skytebanen så lenge sikkerheten var i hovedfokus.

Lili Madeleine Holm Hansen ble intervjuet av forbundet så her venter vi spent på innlegg på Skytternytt/skyting.no

Bilder og film fra samlingen, se link: Galleri → 2016

Tilbakemelding fra våre deltakere om ungdoms samlingen var følgende: Når er neste gang, jeg vil være med.

Så ja vi skal få til dette flere ganger så dette er definitivt ikke siste gang klubben vår med våre juniorer er med på noe sånt.

Takker ellers på vegne av klubben for utrolig gode deltakere og trenerene våre som var med for å representerte klubben. Vi var godt synlig som det kommer fram på bildene med tanke på profileringen for klubben vår på samlingen. Klapp på skulderen til dere alle som gjorde dette mulig.

Med vennlig hilsen

Mikkel Bast
Nybegynner ansvarlig

Legg igjen en kommentar