Uapprobert feltstevne på Aronsløkka – 2. oktober 2022

Nybegynner gruppa setter opp ett uapprobert feltstevne på Aronsløkka 2. oktober fra 11:00. Dette skal være ett arragement med sosial atmosfære. Kiosken vil bli betjent og grillen rulles ut.

Dette er egentlig for de som går på kurs idag men vi vil jo ikke si nei om det er andre som kommer og. Vi gjentar suksessen med feltskyting på Aronsløkka som vi hadde 30. august med dere nybegynnere. Det vil som sist være mulig å skyte flere runder.

Skal ellers se om vi får med oss sittende, knestående og liggende skyting i løypa.

For de helt nye som startet I august blir dette litt nye skyteøvelse men dette skal vi gi innføring i. Det vil være mulig å komme seinere enn 11:00 men ikke kom siste halvtimen. Svar om du kommer så vi kan beregne mat etc. Det kan bli noe kø men det ordner seg alltid. Vi skal se om vi får startet opp grillen og lager en sosial sammenkomst hvor det blir mulig for å kjøpe grillpølser og drikke.

Kostnader: våpenleie 25,- og ammo per runde 50,- For bruk av aspirantkortet gjelder dette kun en runde. Påfølgende runde må betales.

Vi skyter kun med 22lr

Mulig vi får lånt andre våpen fra Interjakt Drammen som er vår samarbeidspartner. Greit å få testet andre våpen klubben ikke har.

PS:
Feltbanen blir satt opp på lørdag 1/10. For dem med adgangskort til banen, ikke skut på feltoppsette er dere greie. Takker på forhånd.

Velkommen til en annen artig aktivitet på banen 🙂