Æresmedlem Asle Rustad fyller 90 år.

Et av klubbens eldste medlemmer fyller 90 år 27. august, og er den lengst gjenlevende med medlemskap helt tilbake til relanseringen av skytterlaget i 1945.

Asle vokste opp på Åssiden, og ble tidlig dratt inn i skyttermiljøet av sin far, og har i alle år sterkt presisert hvor viktig «Gamlekara» i laget satte standard for hvordan man tenkte og oppførte seg i fellesskapets samhold, med arbeidsinnsats, ærlighet og kameratskap.

Asle utviklet seg til en meget habil skytter, spesielt på 50 meter liggende, hvor han fikk være med å ta lagets først NM gull for lag.

Senere ble det administrative oppgaver lagt på hans skuldre, og som formann i 11 år ledet han klubben til mange suksessfulle stevner og NM arrangementer.

Asle Rustad ble æresmedlem i 1984

Etter hvert som alderen krever sitt, har aktivitetene på skytterbanen avtatt, men det er ikke mange årene siden veteranene avfyrte sine skudd, men mest med mimring om gamle dager, og spøkefulle slengbemerkninger.

Aron Skytterklubb, Drammen vil takke deg for en stor innsats gjennom mange år, og gratulere deg med 90 års dagen, og ønske deg flere gode år fremover!

For Aron Skytterklubb, Drammen

Runar Kleverud

Comments are closed.