Åpning for egentrening på Aronsløkka fra 29. juni 2020

En etterlengtet nyhet til alle klubbens medlemmer.
Styret i Aron skytterklubb, Drammen har bestemt at banen på Aronsløkka åpnes for egentrening f.o.m. mandag 29. juni 2020 09:00.

Følgende bestemmelser gjelder:

  1. Skyttere som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand har ikke tilgang til banen.
  2. Det kan max være 10 skyttere på standplass samtidig. Annenhver skive benyttes for å få tilstrekkelig avstand mellom skytterne. Er de 10 plassene opptatt, må du vente utenfor bygningen og holde minst 1 meter avstand til andre som venter.
  3. Det er i utgangspunktet ingen begrensning på hvor lenge du kan trene. Etter 1 time skal du se om det er folk utenfor som venter på å komme inn. Hvis det er tilfelle, skal du gi fra deg plassen din og ev. stille deg i kø for å komme inn på neste ledige plass.
  4. Du plikter å holde minst 1 meter avstand til andre skyttere.
  5. Du oppfordres til ikke å låne våpen eller annet utstyr fra andre skyttere.
  6. Myndighetenes generelle råd om hygiene skal følges.
  7. Før du går inn på standplass skal du foreta desinfeksjon av hendene med håndsprit (Antibac e.l.). Du må sjøl ha med desinfeksjonsmiddel til personlig bruk. Har du ikke tilgang på slikt middel, kan du ikke bruke banen.
  8. Når du forlater banen skal du foreta en grundig desinfeksjon av alle flater du har vært i kontakt med (dørhandtak, bord på standplass, monitor m/ koblinger osv.). Desinfeksjonsmiddel finnes på banen.
  9. Alle skyttere skriver seg inn i boka som vanlig. Telefonnummer skal noteres slik at det skal være mulig å drive rask smittesporing
  10. Før du forlater banen, skal du forta ny desinfeksjon av hendene.

Disse reglene gjelder fra 29. juni 2020 og inntil videre. Banen kan bli stengt på kort varsel dersom smittesituasjonen endrer seg og helsemyndighetene kommer med nye bestemmelser.

Husk antibac og lappesaker da dette er ett krav å ha med seg. Ha en fortreffelig trening 🙂

Styret