NM i spesialfelt og felt på Dagali – 13-20 Juli 2019.

Hei alle feltskyttere.
Buskerud skytterkrets håper det er noen flere som har mulighet til å stille opp som mannskap til Norgesmersterskapet i Felt og Spesialfelt 15-20 Juli 2019 på Dagali. Stevnet trenger lappere, feltdommere og standplassledere. Løype komitéen er i rute, men de trenger fortsatt flere frivillige som kan bidra. Alt hjelper selv om du/ dere kun kan en dag.

Har du ( og ta gjerne med samboer/barn over 12) mulighet til å bidra, så ta kontakt med stevneledelsen asap på: mannskap@feltnm2019.no. Gi også beskjed til feltoppmann Erik Sveum i klubben om dette (feltoppmann@aronsk.no) da han skal være med å hjelpe til.

PS.
Dagali hotell har reservert plasser for funksjonærer frem til påske, om du vil legge deg inn der.
Fortsatt noe ledig på Hallandtun, Campingplassen
Bestill helst på nett: post@hallandtunet.no Eller tlf: Ole Halland 900 27 100

For mer info og påmelding til NM klikk på linken.
https://www.skyting.no/kalenderoversikt/338/nm-felt-og-spesialfelt-2019/

Comments are closed.