Status dugnad: Snømåking av tak på Aronsløkka – 24. februar 2018

Totalt ble vi 13 stykker totalt som hjalp klubben med å fjerne snøen på standplass huset samt klubbhuset. Startet med den store jobben klokken 12:00 og siden det var så mange som hjalp til gikk det relativt fort. Humøret var på topp og latteren var tilstede mens snøen ble fjernet. Ca. etter 1 1/2 time var vi faktisk ferdig og da var det å få noe varm mat til de som hjalp til. Undertegnede hadde bestilt mat av Aronstunet så på menyen sto det Gulasj suppe med bagett. Så ut som det falt i smak da folk var stille og spiste, godt å få noe varmt ned i kroppen igjen samt ny energi.

De som hjalp til skal ha en stor takk og en klapp på skulderen. De som møtte opp var følgende: Asbjørn Nicolaisen, Bengt André Brown Holm, Jan Erik Tøftum, Jan Wiik, Kjetil Ovenstad, Marius Næss Olsen, Mikkel Bast, Pål Erik Jensen, Rune Smedstuen, Tom-Arild Bjørkmo, Odd Magne Karlsen, Odd Andre Karlsen og Vidar Skai.

Skivetaket på 25 meteren ble allerede måkt 19. februar av Odd Magne Karlsen og undertegnede. Der var det kritisk med tanke på vekten. Jobben der tok 4 timer så var snø og is borte for denne gangen og det var på tide. Det knaka godt i treverket og vi fikk følelsen av at dette var veldig nærme maks grensa for taket med snøvekta som lå der.

Teknisk info:
Standplass og klubbhus: 191,2 m3 som tilsvarer ca. 38,24 tonn
Skivetaket: 83,6 m3 som tilsvarer ca 16,72 tonn

Totalt tilsvarer dette enorme 54,96 tonn med snø fra takene våre.
(det er da basert på 200 kg per m3 for snø som har ligget litt ute. Tallet hentet fra Statens byggeteknisk etat).

Noen av bildene ifra dugnaden vises nedenfor, resten ligger under Galleri → 2018

Som baneansvarlig vil jeg på vegne av klubben takke de som møtte opp. Ble mektig imponert over innsatsen fra samtlige. Så lett at flere var lei snø og vile ha den kjapt vekk 🙂 Håper for all del at det ikke blir flere ganger vi må opp på takene i år.

 

Selv om vi var mange denne gangen så er oppfordingen ellers at flere kunne gjerne hjulpet til da klubben driftes på dugnands ånd. Flere muligheter kommer da vi skal bemanne bane-/felt stevner og andre oppgaver på banene våre i 2018.

Med vennlig hilsen

Mikkel Bast
Baneansvarlig

Leave a Comment