Vakter på Aronsløkka – Svarfrist 26 mars 2016

Dugnad

Hei
Til ale dere som har adgangskort til Aronsløkka skytebane, det forventes at dere tar vakter på treningene som inngår som dugnadsarbeid.
Nå må dere sette dere opp på vaktlista nedenfor. Lista sendes inn til Wenche (baneoppmann@aronsk.no). Sett opp flere vakter enn 3 da det er flere som kan være interessert i de samme vaktene. Svarfrist lørdag 26. mars 2016.

Baneoppmann lager den endelig lista som blir sendt dere som har adgangstegn til vår bane.

Andre muligheter for dugnads vakter:

Dugnader utovervakter på Aronsløkka er på dager vi har stevner i regi av klubben på Aronsløkka og feltbanen i Hokksund. Dette legges ut på weben i en tid i forveien så følg med. Tor som er luftoppmann trenger også vakter til høsten. Ellers skal baneansvarlig ha dugnad på banen vår og høst. Så kravet klubben setter for dere med adgangstegnet med tre vakter per år skal alle ha mulighet for å dekke inn.

Ved spørsmål om dugnadsvakter utenom mandag og onsdager på Aronsløkka så ta gjerne kontakt med følgende:

Alle dugnadsvakter skal være godkjent på forhånd så det blir godtgjort.

En viktig ting er at dere må selv være aktive for å få vaktene dere trenger. Ikke nøl med å tak kontakt med dem som er nevnt ovenfor.

Takker på forhånd for all hjelp vi oppmenn og ansvarlig får. Det ganger hele klubbens tilbud og vårt gode rykte vi har per dags dato.

På vegne av styret.

Mvh
Mikkel Bast
Baneansvarlig