Adgang til ARONSLØKKA SKYTEBANE, ordningen med ”tag”.

Helt siden banen vår ble åpnet igjen den 21.mai 2008, ble den flittig brukt av våre skyttere.

Pr. i dag så er det organisert trening mandager og onsdager fra 18:00 til 21:00 i sommersesongen, og tirsdager og torsdager går stort sett med til nybegynnertreningen fra 18:00 til 21:00, og det gjennom hele året.

Det er forståelig at mange skyttere ønsker – av ulike grunner – tilgang til banen utenom organisert trening. Dette ble løst ved at baneansvarlig har delt ut elektronisk adgangstegn, ”TAG”. Betingelsene for å kunne ha tag, ble fattet av Årsmøtet den 6.mars 2009, og punkt 6 fra dette referatet limes inn her:

Vilkår for å få utdelt tag til Aronsløkka og mulighet til å bruke banen utenfor organiserte skytetider (men innenfor de generelle begrensninger som er satt i bruk for banen):

  • Han/hun må ha gjennomgått opplæring i bruk av alle typer skiver,  elektronikk og papp, og ha evnen til å håndtere disse riktig og skånsomt.
  • Han/hun må påta seg inntil tre kvelder som vakt/skyteleder på banen.
  • Annen dugnad kan også godskrives (stevnemannskap, vakt på luftbane, vedlikehold og lignende)
  • Alternativt kan man betale kr 600,00 pr år.skal registreres.

Styret vil godkjenne utdeling av tag etter innstilling fra utvalgene. Alle tager skal registreres.

Meningen var å gi aktive skyttere muligheten til økt egentrening, samtidig som klubben kunne binde til seg ett visst ”dugnadsmannskap”.Ved gjennomgang av listen over ”tag-eiere” viser det seg at det på langt nær er alle som overholder disse betingelsene, og det er heller ikke skrevet ut noen fakturaer.Det viser seg også, at flere av de som var ivrige etter å få en tag, ikke benytter denne.Det skal bli et nytt alarmsystem på banen etter at bunkersen er på plass, og ved omleggingen blir ubenyttede tag nå sperret. I h.t. årsmøtevedtaket vil styret også henvende seg til alle tag-eiere og informere om dette.

Peter Hirth 
Nestleder / fung. baneansvarlig